Tattoverings forbud?

Søvnløse nætter, Dagligt outfit og Forstuvet ankel..

 

1044124_10201278191346594_1248996739_n 1044459_10201294643077877_2020399254_nHvad fanden laver jeg ikke her for tiden. Stresser allerede rundt i sommerferien. Alle mulige fødselsdags fester og afskeds fester. Efterskole pakning, sommerferie pakning. En masse Goodbyes og Hellos.

Skulle ned i byen med et sødt sommer outfit jeg lige pegede ud i søvne. Plejer altid at gå i højhælede om sommeren. 24/7 og skal til og øve mig i at gå i dem så ofte. I know skide dårligt for min ryg men hva fanden. Jeg er ung og dum og min kærlighed til sko forsvinder sku ikke lige bare. Og nu hvor vejret er her til det skal jeg jo lige ud og lufte det lidt. Ja okay nu her for tiden regner det jo lidt men… jaja … Ud alligevel. Nå men så sker der jo lige sådan  noget forfærdeligt noget som at jeg kraftig forstuver min fod.. Fab…

Det hele startede med at vi skulle hjem til min klasselære i Silkeborg og sove i telt med resten af klassen. Og jeg havde selvfølgelige glemt det og kom så os live 2 og en halvtime forsent. Nå jamen det var da skide godt vejr. Så drenge synes lige vi skulle spille fodbold. De andre tøser gad ikke og som sædvanligt hoppede jeg da med til at spille fodbold. (Er lidt drenge pige). 5 min inde i spillet bliver jeg så taklet og jeg falder jo lige så yndigt med mine pinke leopard vans og vrikker min fod indad.. Så skønt! Og ikke nok med det finder jeg ud af at vi har dimension dagen efter plus at der bliver party bagefter. Hvor jeg så ikke kan have skønne stilletoes på.. Min dag døde.. Så da vores skønne kvindelige rektor skulle give mig min 9 klasse bevis og en lille rose. Humper jeg afsted med mine krykker foran flere hundrede af publikum.. Ikke nok med det var jeg den første der skulle op og var skide forvirret og anede ikke hvad fanden jeg skulle.

Nå men til festen drak jeg mig hammerlam og så smed jeg simpelthen krykkerne.. Den gjorde skide ondt et par gange da folk var pisse fulde og væltede frem og tilbage og trampede løs på min fod..

Men det var da skide hyggeligt. Og kommer da med sikkerhed til at savne min dejlige klasse <3 Åååh så sørgeligt. Men jeg er da helt sikker på jeg for et fantastisk år på Vostrup efterskole <3

Peace And Love

– Astrid <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tattoverings forbud?