Hello Kitty.

Tattoverings forbud?

 

954816_554829984563128_1637677909_n286246-hvid-schaefer-hvalpe

Hvad fanden sker der for Danmark??

Jeg håber fanme ikke den  nye lov bliver vedtaget ellers er jeg den der er smuttet til Sverige..

Har selv 3 tattoos men er slet ikke færdig med det her blæk fis.. Jeg har så mange ideer endnu. Tatoveringer er en del af mig. Det er body art. Det er kunst i mine øjne. En historie fortæller. Kan slet ikke forholde mig til det..

Vil vædde med at hvis de gør det bliver mange folk rigtig utilfredse med det hele..

Nå men undskyld.. Skulle lige flippe lidt.

Har ikke været på i et stykke tid. Har haft så travlt med alle mulige planer.. Jeg er tit ret meget spontan..

Mit humør er gået lidt op og ned på grund af jeg nu har sommerferie men bare fordi de andre møgunger på børnehjemmet ikke har fri endnu så må jeg ikke sove ude, jeg må ikke gå til fest og jeg må  være ude til kl 22? .. Hvad sker der.. Det sku da ikke min skyld at de ikke er færdig med skolen endnu.. Alle de andre fra min klasse fester sku da… Glæder mig inderligt meget til at flytte i min lejlighed og på efterskolen..

Forresten er jeg igang med at overtale min far til at få sig en mega cute hvis schæfer hund.. Åååh den er skøn. Padraig er igang med at finde lejlighed og jeg har fundet en til ham hvor er er plads til to mennesker og er billigt og er allerede møbleret og mega smuk lejlighed. Vi skal ud og kigge på den i næste uge plus man må have dyr! Skide skønt <3

Peace And Love.

-Astrid

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello Kitty.